Yrkesskolevegen 20, 6011 Ålesund
post@aajjk.no

Trene hos oss?

Nybegynnerinntak januar 2021

Har du lyst å trene sammen med oss?

Vi åpner opp for nye voksne som er interessert – både for kvinner og menn i alderen 16 – 50, og vi er ett parti med en gjennomsnitsalder på ca. 30år.
Vi tar inn nye allerede fra mandag 4. januar kl. 20.00 – 21.15. Trening hver mandag og onsdag til samme tid.

NB! Nybegynnerinntak for voksne er midlertidig utsatt grunnet Covid-19 situasjonen. I første ommgang frem til 18. januar.

Vi gjør oppmerksom på at vi følger alle retningslinjene når det gjelder Covid-19
For voksne utøvere gjelder fortsatt 1 meters grensen, og timene blir lagt opp med tanke på dette. Men Ju Jitsu er allsidig, så vi har likevel mye å fylle timene med…😊 

Uforpliktende påmelding eller spørsmål gjøres via epost: post@aajjk.no Det er heller ingen veien for å møte opp på en av treningene og eventuelt registrere deg der om du vil prøve, -eller bare slå av en prat…

NB! For junior partiene, JJ-Barn og JJ-Ung, er disse partiene fulle og vi tar ikke inn nye medlemmer før til høsten 2021.

———————————

Har du spørsmål angående nybegynnerinntak, eller andre spørsmål. Må du gjerne ta kontakt på epost eller mobil som du finner under her. Der vil du også finne mer info om Ju Jitsu og Ålesund Ju Jitsu, samt kart, priser og annen relevant info.

Epost:  «post@aajjk.no» eller ringe Roger på 909 45 819