Yrkesskolevegen 20, 6011 Ålesund
post@aajjk.no

Trene hos oss?

Nybegynnerinntak

Vi tar inn nybegynnere fra mandag 2. september 2019 
Har du lyst til å lære deg selvforsvar, komme deg i form og utfordre dine grenser? Ja da bør du velge Ju Jitsu. Ju Jitsu er en ypperlig mosjonsidrett hvor hele kroppen taes i bruk og anbefales for barn, unge og voksne da det er mye bevegelighetstrening for å myke opp muskler og ledd som er viktig under vekst og ikke minst når man er/blir eldre. Ju Jitsu er lett å komme i gang med selv om du aldri har vært borti kampsport tidligere, eller har vært aktiv innen annen idrett. Vi har aktive medlemmer fra 7 – 50+ jenter og gutter inndelt i 3 partier som vist under. Helt nederst på siden kan du også lese mer om klubben og Ju Jitsu.

Vi gjør også oppmerksom på at de 4 første timene er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende. Så hvorfor ikke bare prøve oss ut?

Treningstider:
JJ-Voksen: (Fra 16år)
Mandag og onsdag Kl. 20.00 – 21.15

JJ-Ung: (Fra 5. klassinger skole)
Mandag og onsdag Kl. 19.00 – 20.00

NB! Fult venteliste! JJ-Barn: (Fra 2. klassinger til og med 4. klassinger)  Venteliste via post@aajjk.no
Mandag Kl. 18.00 – 19.00
———————————
Vi har begrenset med plass for nybegynnere, så for å sikre deg plass til neste nybegynneroppstart 2. september anbefaler jeg deg å registrere din interesse allerede nå for å sikre deg plass. Dette er helt uforpliktende og gratis. Ved registreringen vil vi sende deg praktisk informasjon og påminnelse i god tid før oppstart. 
Interesseregistrering.

Ønsker du mer info eller bli påmint om høstens oppstart kan du også sende oss en mail på «post@aajjk.no» Du kan også ringe Roger på 909 45 819 for ytterligere spørsmål.

Under har vi samlet noen linker som vi tror kan være av interesse…