Yrkesskolevegen 20, 6011 Ålesund
post@aajjk.no

Om Ju Jitsu

Ålesund Ju Jitsu

Ålesund Ju Jitsu (AAJJK) har eksistert siden 1985, og har siden da vært en del av idrettstilbudet i kommunen. Vi er en del av Norges Idrettsforbund under Kampsportforbundet. Vi trener stilarten «Ju Jitsu Norge» (JJN) som er den dominerende Ju Jitsu stilen i Norge. AAJJK er delt inn i tre partier,

JJ-Voksen:  Fra 16år
JJ-Ung:  Fra 5. klassinger skole
JJ-Barn  Fra 2. klassinger skole

Hva er Ju Jitsu.

Ju jitsu er et komplett selvforsvarssystem med lange tradisjoner fra Japan. Treningen er svært allsidig, og inneholder et bredt spekter av teknikker og kombinasjoner av disse. Det trenes fallteknikk, slag og spark, kast- og fellingsteknikker, samt en rekke kontrolltekniker. Treningen er selvforsvarsfokusert, og det trenes forsvar mot ulike angrepsformer som slag, spark, omfavnelser, klestak, ulike stikk og slagvåpen, også mot en- eller flere angripere samt bakkeforsvar. 

Barn & Ju Jitsu…

Mer enn noe annet dreier Ju Jitsu seg om treningsglede, kontroll, selvrespekt og disiplin. Med den store variasjonen i treningen, egner Ju Jitsu seg svært godt for barn og unge. Mange foresatte forteller om økt konsentrasjon, og evne til å sette grenser. Du som foreldre skal føle at barnet ditt har det trygt hos oss. Treningene lagt opp slik at farlige og uegna elementer er tatt bort, vi har også til enhver tid kvalifisert voksen trener under treningen. Treningene har også innslag av lekbetont oppvarming og ellers hvor dette passer inn.
Vi har en stor gruppe barn/ungdom fra 7 – 15år som er fordelt på 2 partier, de minste barna i en gruppe og de litt eldre i den andre gruppen.

Noe for deg?

Ju Jitsu passer alle aldere, damer og menn, jenter og gutter.
Vi er godt representert av voksne fra 16 – 50+, der gjennomsnittsalderen ligger rundt 30år.

De første månedene blir det gitt en grundig innføring i Ju Jitsu. Selv om du ikke har trent noen form for kampsport eller annen idrett tidligere, er det ingen problem å følge treningen. Selv om treningen er selvforsvarfokusert er vi fokusert på at treningen skal være gøy innholdsrik og sosial. I tillegg- og i kombinasjon av selvforsvar får du trent styrke, utholdenhet, koordinasjon, bevegelighet, uttøying og mye mer. Treningen innledes alltid med en oppvarming og avsluttes med uttøying og avspenning. Du bestemmer selv intensiteten under trening.

Begynne, eller bare teste oss ut?

Hørtes dette spennende ut? Kunne du tenke deg å trene sammen med oss? Da står du fritt og uforpliktende til å bli med på de 4 første treningstimene gratis så du får testet ut om dette er noe for deg. Ta med deg vanlig treningstøy, gjerne noe vann, og still barbent på treningen. Blir du med videre etter de 4 første treningene, må du etter hvert invistere i en Ju Jitsu drakt (Gi) som du får kjøpt i klubben. Men før treningen (prøvetimene) tar til anbefaler vi at du registrere deg i vår «Medlemsportal» under «Registrering»

Håper vi sees! Og husk, det er bare å ta kontakt for spørsmål…

Medlemsportalen