Yrkesskolevegen 20, 6011 Ålesund
post@aajjk.no

Om Ju Jitsu

Ålesund Ju Jitsu

Ålesund Ju Jitsu (AAJJ) har eksistert siden 1985, og har siden da vært en del av idrettstilbudet i kommunen. Vi er en del av Norges Idrettsforbund under Kampsportforbundet. Videre er vi også medlem av «World Kobude» som er en international organisasjon for Kampsporter. Vi trener stilarten «JJN Ju Jitsu» som er den dominerende Ju Jitsu stilarten med tanke på antall medlemmer og klubber i Norge.
Ålesund Ju Jitsu er delt inn i tre partier,

JJ-Voksen:  Fra 16år
JJ-Ung:  Fra 6. klassinger skole (Fra ca. 11 – 15år)
JJ-Barn  Fra 2. klassinger skole (Fra ca. 8 – 10år)

Hva er Ju Jitsu.

Ju jitsu er et komplett selvforsvarssystem med lange tradisjoner fra Japan. Treningen er allsidig, med tanke på kombinasjon av selvforsvar, styrketrening og bevegelighetstrening. Det trenes fallteknikk, slag og spark, kast- og fellingsteknikker, samt en rekke kontrolltekniker og trykkpunktteknikker. Det trenes også forsvar mot ulike angrepsformer som slag, spark, omfavnelser, klestak, ulike stikk og slagvåpen, også mot en- eller flere angripere samt bakkeforsvar. For å utføre gode selvforsvarsteknikker innen Ju Jitsu er det lagt opp til gode funksjonelle teknikker fremfor rå styrke.

Barn & Ju Jitsu…

Mer enn noe annet dreier Ju Jitsu seg om treningsglede, kontroll, selvrespekt og disiplin. Med den store variasjonen i treningen, egner Ju Jitsu seg svært godt for barn og unge. Mange foresatte forteller om økt konsentrasjon, og evne til å sette grenser. Du som foreldre skal føle at barnet ditt har det trygt hos oss – så treningene lagt opp slik at farlige og uegna elementer er tatt bort, vi har også til enhver tid kvalifisert voksen trener under treningen. Treningene har også innslag av lekbetont oppvarming og ellers hvor dette passer inn. Det er heller ingen «teori» eller lange fraser man må lære 

Noe for deg?

Ju Jitsu passer alle aldere, damer og menn, jenter og gutter.
Og vi er godt representert av voksne fra 16 – 50+, der gjennomsnittsalderen ligger på rundt 30år. Du trenger heller ikke å være sterk, tøff eller sprek for å begynne med Ju Jitsu.

Hos oss begynner det personer med ulike forutsetninger – noen er spreke og noen ikke så fult spreke. Men det er ikke noe problem, innen Ju Jitsu er det lett å tilpasse seg individuelt etter ditt eget nivå og ambisjoner… Og felles jobber vi for deg for å nå dine mål.

Så VELKOMMEN til å bli sprek eller sprekere sammen med oss. Timene er lagt opp til man skal få et godt fysisk utbytte på lik linje med annen idrett. Og en ekstra fordel med Ju Jitsu, er at man lærer seg praktisk selvforsvar. Og ikke minst er det sosialt, gøy og nyttig.

Trener du regelmessig sammen med oss, kan vi love deg i løpet av 3-4måneder at du vil bli mykere, smidigere og i betre form, samtidig vil du inneha grunnleggende kunnskap til å forsvare deg om du skulle bli utsatt for en uønsket fysisk situasjon. Dette resulterer også for mange til betre selvtillit.

Begynne, eller bare teste oss ut?

Hørtes dette spennende ut? Kunne du tenke deg å trene sammen med oss? Da står du fritt og uforpliktende til å bli med på de 4 første treningstimene gratis så du får testet ut om dette er noe for deg. Ta med deg vanlig treningstøy, gjerne noe vann, og still barbent på treningen. Blir du med videre etter de 4 første treningene, må du etter hvert invistere i en Ju Jitsu drakt (Gi) som du får kjøpt i klubben. Men før treningen (prøvetimene) tar til anbefaler vi at du registrere deg i vår «Medlemsportal» under «Registrering»

Håper vi sees! Og husk, det er bare å ta kontakt for spørsmål…

Medlemsportalen

Kurs og seminarer

Tid til annen arrangerer vi Selvforsvarskurs for lag, organisasjoner og private arrangementer ol. Også på forespørsel ved kapasitet. Ta en titt for å se hva vi kan tilby.

Finn ut mer