Yrkesskolevegen 20, 6011 Ålesund
post@aajjk.no

Inntak av nybegynnere januar 2019

Inntak av nybegynnere januar 2019

SELVFORSVAR – MOSJON – TRENINGSGLEDE
Vi tar inn nybegynnere hele januar 2019 Oppstart mandag 14. januar.

Treningstider:
JJ-Voksen: (Fra 16år)
Mandag og onsdag Kl. 20.00 – 21.15

JJ-Ung: (Fra 5. klassinger skole)
Mandag og onsdag Kl. 19.00 – 20.00

JJ-Barn: (Fra 2. klassinger til og med 4. klassinger)
NB! DETTE PARTIET ER FULT.

Ta gjerne kontakte per mail «post@aajjk.no» om du har spørsmål.

Du kan også se vårt Facebook arrangement og ta kontakt via der…
Facebook arrangement

———————————————–

KORT OM JU JITSU
Vi trener stilarten «Ju Jitsu Norge»
Ju jitsu er et komplett selvforsvarssystem med røtter fra Japan. Treningen er allsidig, og inneholder et bredt spekter av teknikker og kombinasjoner av disse. Det trenes fallteknikk, slag og spark, kast- og fellingsteknikker, samt en rekke kontrolltekniker. Treningen er selvforsvarsfokusert, og det trenes forsvar mot ulike angrepsformer som slag, spark, omfavnelser, klestak, ulike stikk og slagvåpen, også mot en- eller flere motstandere samt bakkeforsvar.

TRENING MED JU JITSU
De første 3-4 månedene blir det gitt en grundig innføring i Ju Jitsu. Selv om du ikke har trent noen form for kampsport eller annen idrett tidligere, er det ingen problem å følge treningen. Selv om treningen er selvforsvarfokusert er vi fokusert på at treningen skal være gøy innholdsrik og sosial. I tillegg- og i kombinasjon av selvforsvar får du trent styrke, utholdenhet, koordinasjon, uttøying og mye mer. Du bestemmer selv intensiteten under treningene.

HVEM PASSER JU JITSU FOR
Ju Jitsu passer alle aldere, damer og menn, jenter og gutter.

Vi er godt representert av voksne fra 16 – 50+, der gjennomsnittsalderen er rundt 30år
Vi har også en stor gruppe barn/ungdom fra 7 – 15år som er fordelt på 2 partier, de minste barna i en gruppe og de litt eldre i den andre gruppen.

BARN OG JU JITSU
Mer enn noe annet dreier Ju Jitsu seg om treningsglede, kontroll, selvrespekt og disiplin. Med den store variasjonen i treningen, egner Ju Jitsu seg svært godt for barn og unge. Mange foresatte forteller om økt konsentrasjon, og evne til å sette grenser. Du som foreldre skal føle at barnet ditt har det trygt hos oss, så derfor er treningene lagt opp slik at farlige og uegna elementer er tatt bort. Det er også lagt inn en del lekbetont trening for barna.

TRENINGSTØY
Første tiden trenes det i vanlig treningstøy. Etter hvert må det investeres i en Ju Jitsu drakt, og vi har startpakker fra ca. 600,- som inneholder jakke bukse og hvitt belte.

PRISER PER MÅNED:
Barn: 125,- Ungdom og studenter: 160,- Voksne: 215,-
Normalt sett betales treningsavgiften per måned via AvtaleGiro

Velkommen!

Legg igjen en kommentar